P.S Oma valiku puhul lasin siis käiku oma hiljutise saavutuse (vaatamata sellele, et korra olen seda pilti juba näidanud, on see siiski parajalt uus), sest hetkel suuremaid ideid ei ole veel tulemas..
Edu kõigile osalejatele! Ootan põnevusega huvitavaid töötlusi ja ideid!!
Viimati muutis seda Fotomaanik (27.05.08 22:56). Kokku muudetud 1 kord
Joanna666 Professionaal
Postituste arv : 1005 Age : 28 Registration date : 30/01/2008
PS. Mis puutub valikulisse, siis mina sain sellest sõnumist aru nii: Nagu otsitakse vabadust kuskilt pimedusest. Ma üritasin ka oma töötlust niimoodi teha.
Grr Tuntud töötleja
Postituste arv : 547 Age : 31 Registration date : 28/01/2008
Haaah. Kusjuures ma ei vaadandu kuupäeva. Lihstalt hakkasin töötlema ja kui mingi aeg seda kuupäeva ja kella vaatasn siis esiteks mu arvuti näitas 13-juunit Aga jah alguses mõtlesin kas üldse postitan neid siia või ei Edit: see teine pitl on väga haige ma tean Tavalsielt vihkan seliseid, aga see mulle meelib.
Pizike Kategooria "Muud jutud" moderaator
Postituste arv : 470 Age : 32 Registration date : 04/03/2008
Haaah. Kusjuures ma ei vaadandu kuupäeva. Lihstalt hakkasin töötlema ja kui mingi aeg seda kuupäeva ja kella vaatasn siis esiteks mu arvuti näitas 13-juunit Aga jah alguses mõtlesin kas üldse postitan neid siia või ei Edit: see teine pitl on väga haige ma tean Tavalsielt vihkan seliseid, aga see mulle meelib.
Ma vastaksin hea meelega, aga ma ei taha offtopicut lasta nii, et ma parem ei vasta igaksjuhuks.
Gerbil Kuri lohe ise
Postituste arv : 876 Age : 33 Registration date : 26/01/2008